Parween

Ik heb het als kind heel moeilijk gehad.  Uiteindelijk kwam ik in begeleid zelfstandig wonen terecht en ging het beter.  Ik was meer op mezelf en had veel meer vrijheid.  In die tijd kwam ik in contact met Ali.  Hij was heel mooi en omdat hij niet achter mij aanzat, vond ik hem aantrekkelijk.  Volgens mijn vriendin had hij rijke ouders, vandaar zijn grote auto.  Op een dag vroeg hij me mee naar de cinema en hij betaalde.  Hij was heel keurig, probeerde niets.  Zo werd ik steeds meer verliefd op hem.  We zagen elkaar vaker, en toen hij me uiteindelijk zei dat hij gevoelens voor me had, maar geen misbruik van me wilde maken, klonk dat als muziek in mijn oren. 

Hij stelde voor dat ik kennis maakte met zijn ouders.  Dat vond ik een goed idee.  Het waren uiterst aardige mensen, heel netjes.  Ze waren blij dat Ali zo’n mooie vrouw had uitgekozen.  Maar Ali wilde meer en omdat ik verliefd was, hadden we seks.  Ik had hem al verteld dat ik incestslachtoffer was geweest.  Dat vond hij erg en hij vond het goed dat ik voor mezelf gekozen had en niet thuis was gebleven. 

Intussen was ik achttien en ik wilde alleen gaan wonen.  Ali vroeg of ik niet met hem wilde samenwonen.  Dat vond ik niet zo’n goed idee. Ik wilde eerst trouwen.  Hij regelde iemand die het huwelijk inzegende, buiten het gemeentehuis om.  Zijn ouders waren erbij.  Ali huurde een mooi appartement. Ik vond het wel ver van zijn moeder, maar hij wou het zo.  Ik vond alles goed wat hij zei.  Soms was hij thuis, soms bleef hij dagen bij zijn moeder.  Hij vond het niet nodig dat ik ging werken. 

Op een avond bracht hij een vriend mee naar huis en vroeg of ik wat eten wilde klaarmaken.  Dat deed ik.  We hebben samen gegeten en toen zei hij dat hij wegging en dat zijn vriend zou blijven slapen.  Ik begreep er niets van en vroeg hem hoe dat kon?  Hij zei ‘Je begrijpt er niets van.  Hij gaat bij jou blijven, want ik heb geld nodig voor de flat en al de luxe van jou.  Je moet mij helpen, anders kan ik de kosten niet betalen.’  Toen begreep ik het: ‘Je wilt dat ik voor jou de hoer ga spelen’.  Maar hij zei: ‘niemand weet het, het blijft tussen ons.’  Toen ik protesteerde, kreeg ik een klap in mijn gezicht en werd ik met een pistool bedreigd.  Ik was erin gerold.  Zelfs zijn ouders hadden hem geholpen mij erin te luizen.  Ik kon geen kant op.  Ik was de gevangene van criminelen. 

Na een tijd raakte ik bevriend met een van de klanten.  Hij kreeg door dat ik hieruit wilde en gaf mij het nummer van een hulplijn: de 1712.  Ik heb gebeld en samen hebben we klacht ingediend bij de politie.  We zijn ook samen gebleven.  Hij was verliefd geworden op mij, hij heeft mij uit de miserie geholpen en ik ben vrijwillig met hem getrouwd.  Het gaat goed met ons nu.

Parween

BEL, CHAT OF MAIL

In alle vertrouwen

Je kan bellen, chatten of mailen met 1712. 1712 is telefonisch te bereiken op het nummer 1712. Daarna kies je je provincie en je wordt doorverbonden. 

  • Het gesprek is gratis.
  • Het gesprek is discreet:
  • Jouw oproep naar 1712 verschijnt niet op de telefoonrekening
  • Je hoeft niet te zeggen wie je bent.