Ibrahim

Ze valt me regelmatig aan, ze eist dan bijvoorbeeld dat ik de computer stiller zet en draait zelf de tv luider. Of ze eist dat ik alle rekeningen betaal, ook voor haar uitgaven. Als ze haar zin niet krijgt, begint ze te roepen, maar ook te slaan. Ze slaat niet gewoon op de schouders, nee, de buik, het gezicht…ze geeft me zelfs een kniestoot in de ballen. Ze weet wel waar het pijn doet.

Achteraf erover praten gaat niet, ik krijg altijd de schuld, ik heb het altijd gedaan. Ze draait het om, noemt mij een leugenaar, maakt van mij de geweldenaar. Ze blijft oude koeien uit de sloot halen om te tonen dat zij gewoon reageert op wat ik doe, ook al is zij dit keer met de ruzie begonnen.

Als ze agressief wordt, wil ik gewoon even weg, wachten tot het over is. Maar dan gaat ze voor de deur staan, zodat ik er niet uit kan. Of ik krijg dingen naar mijn gezicht geslingerd, vazen, glazen, ze gooide zelfs eens met een mes. Ik ben al een paar keer in het ziekenhuis beland … Maar niemand gelooft mij, ik ben groot en sterk, zij klein en tenger. Ik wordt altijd als leugenaar bestempeld als ik vertel wat zij doet. En ik vind het al niet gemakkelijk om het voor mezelf toe te geven of er tegen een ander iets over te zeggen …

Ibrahim

BEL, CHAT OF MAIL

In alle vertrouwen

Je kan bellen, chatten of mailen met 1712. 1712 is telefonisch te bereiken op het nummer 1712. Daarna kies je je provincie en je wordt doorverbonden. 

  • Het gesprek is gratis.
  • Het gesprek is discreet:
  • Jouw oproep naar 1712 verschijnt niet op de telefoonrekening
  • Je hoeft niet te zeggen wie je bent.